Mededeling: Per 1 juli 2019 heb ik mijn advocatenpraktijk beëindigd. Ik ben telefonisch niet meer bereikbaar. Enkele lopende zaken worden nog afgewikkeld.

Vastgoed huur en verhuur

Als huurder of verhuurder ben je gebonden aan bepaalde afspraken. Sommige daarvan zijn vastgelegd in het huurcontract. Andere zijn wettelijk geregeld. Ontstaat er een conflict tussen huurder(s) en verhuurder, laat je dan bijstaan door een advocaat huurrecht die écht verstand van huurzaken heeft. Die kan als het meezit het probleem in goed overleg oplossen en zo een dure en tijdrovende rechtszaak voorkomen. Cor Goudriaan is zo'n advocaat.

Advocaat huurrecht en vastgoed

Cor Goudriaan is sinds het begin van de jaren 80 actief in het huurrecht en ook lid van de Vereniging Huurrechtadvocaten. Als specialist weet hij alles van de rechten en verplichtingen van huurders en verhuurders van woningen, bedrijfsruimten en ligplaatsen. Krijgt de huurder zonder gebreken geleverd? Wie betaalt het onderhoud? Levert de huurder bij vertrek de woning in goede staat op aan de verhuurder? Al deze en andere zaken vallen onder de expertise van de advocaat huurrecht.

Verkoop, erfpacht, vastgoedontwikkeling

Als specialist in huurrecht heeft Cor Goudriaan ook veel kennis opgedaan van andere vastgoedzaken en juridische aspecten van onroerend goed-transacties. Daarom kloppen bijvoorbeeld woningcorporaties bij hem aan voor advies bij ontwikkelingsprojecten en ondersteuning bij actuele zaken als de verhuurderheffing.

Advocaat met verstand van vastgoed

Als je een conflict hebt met een verhuurder of huurder(s), of als je juist conflicten wilt voorkomen door een vastgoedoperatie juridisch goed af te timmeren, neem dan contact op met Cor Goudriaan.

Advocaat huurrecht en juridische kanten van huur en verhuur - opstellen, toetsen huurcontracten